MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2017 19:58

Andra și Cătălin Măruță au ajuns primii la Gala Elle Style Awards 2017

Distribuie

Andra și Cătălin Măruță au ajuns primii la Gala Elle Style Awards 2017, eveniment organizat miercuri seara, 6 decembrie la Palatul Parlamentului.

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

Extrem de zâmbitori și într-o formă de invidiat, cei doi au ajuns la ora anunțată, eleganți și  relaxați așa cum o fac de fiecare dată când apar în public. De asemenea, așa cum era de așteptat, aceștia au respectat dress code-ul și au reușit să atragă toate privirile celor din jur.  Artista și prezentatorul tv formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri de la noi.

Andra și Cătălin Măruță au strălucit pe covorul roșu

Gala Elle, evenimentul care a reunit cea mai mare adunare de vedete pe metru pătrat, a avut loc miercuri seară, la sala ””Unirii” din Palatul Parlamentului.

Andra, la Gala Elle Stule Awards 2017

Andra, la Gala Elle Stule Awards 2017

Revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete au fost premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la împlinirea a 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia au fost premiate personajele reprezentative din mai multe categorii. Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

FOTO: Dumitru Angelescu

Citește mai multe despre Andra și Gala Elle Style Awards pe Libertatea.

Comentarii