De Livia Lixandru,

Andreea Raicu, dependentă de sport. Pe lângă alimentația sănătoasă, vedeta aleargă în parc, în fiecare dimineață. Aceasta recunoaște că uneori simte nevoia de liniște.

Andree Raicu dependentă de sport. Vedeta aleargă în parc în fiecare dimineață. “Simt nevoia de liniște”

Andree Raicu, dependentă de sport. Vedeta are un stil de viață sănătos

“Dimineața te trezești cu o energie foarte bună dacă te trezești de dimineata, iar seara te gandesti ce lucruri frumoase urmeaza să ți se întâmple. În fiecare dimineata fac sport. În parc dau o tură de lac. Stii cum te simti? Capeți atat de multa energie, ai o stare atât de bună, nimic din ce se întâmplă nu mai contează! Ieși în natura, te conectezi, stai la soare, alergi langa lac… Iti da o stare foarte bună! Depinde de starea pe care o am. De multe ori simt nevoia de liniște. Am zile în care ascult muzica, dar sunt și zile în care ascult… cărți. Nu reușesc să citesc atât de mult cât mi-aș dori, așa că profit de timpul în care alerg ca sa ascult audiobook-uri”, a declarat Andreea Raicu la Kanal D.

Andreea Raicu are iubit, dar îl ține ascuns de ochii curioșilor. Singura imagine pe care aceasta a făcut-o publică, a fost cea în care îl ținea pe acesta de mână. Fotografia a creat controverse, iar prezentatoarea tv a vorbit despre gestul ei, în emisiunea Dincolo de aparențe.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci