MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 14:00

Andreea Antonescu a plecat de ziua ei la Los Angeles. Petrecere cu soțul și cu fiica

Distribuie

Andreea Antonescu a împlinit 36 ani! Fostul copil teribil al scenei muzicale, care a rupt topurile în Andre alături de Andreea Bălan și apoi a pozat goală în Playboy, a împlinit 36 de ani zilele trecute. A ales să-și petreacă ziua de naștere în SUA, așa că și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu fetița sa în Los Angeles, unde locuiește soțul ei, Traian Spak.

Practic, putem spune că Andreea a plecat acasă, fiindcă acolo își are domiciliul, deși mai mult de opt luni pe an activează în România, țară unde atât ea, cât și Traian au decis că e mai bine să-și continue educația fiica lor, Sienna (7 ani).

Vacanța în America a reprezentat un bun prilej pentru a petrece în familie, dar și pentru o zi la Disneyland alături de cea mică, fiindcă Andreea și Traian locuiesc foarte aproape de gigantul parc al distracției. Deși pare o situație familială forțată, cei doi soți se înțeleg extraordinar, în ciuda multor păreri ce dau căsnicia lor drept una imposibilă.

Andreea Antonescu a plecat de ziua ei la Los Angeles. Petrecere cu soțul și fiica

Amândoi au convenit că, deocamdată, pentru viitorul copilului lor, e mai bine să-și continue fiecare propria afacere – Andreea are concertele din România, de pe urma cărora câștigă bani bunicei, iar Traian își dezvoltă firma de tranzacții auto pe care a înființat-o pe teritoriu american.

Traian a fost într-o lungă vacanță aici, în România, în această vară, fiind alături de familie la ziua de naștere a Siennei. Petrecerea micuței a fost organizată la Galați, oraș de unde este originară Andreea și unde Sienna învață, sub atenta supraveghere a bunicii sale.


EXCLUSIV/ Bunica Tania trebuie să crească doi nepoței cu o pensie de 900 de lei. Fiica ei a murit, ginerele s-a sinucis și copiii lor i-au rămas în grijă

Citește mai multe despre andreea antonescu, andre, SUA (Statele Unite ale Americii), vacanțe și zi naştere pe Libertatea.

Comentarii