Mergi direct la conținut »
Andreea Antonescu intră în afaceri cu bere. Va fi acționar la una dintre cele mai vechi mărci românești
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Antonescu intră în afaceri cu bere. Va fi acționar la una dintre cele mai vechi mărci românești

Andreea Antonescu intră în afaceri cu bere. Va fi acționar la una dintre cele mai vechi mărci românești

Andreea Antonescu investește într-o fabrică de bere. Cântăreața și fosta vedetă Playboy negociază preluarea unui pachet de acțiuni la una dintre cele mai vechi mărci românești, una cu o istorie de 230 de ani.

De Florian Gheorghe,

Căsătorită cu Traian Spak,  un om de afaceri care și-a demonstrat abilitățile și aici, dar și în Statele Unite, solista de 35 ani a avut de la cine învăța bunul mers al lucrurilor într-un business de succes. Așa că nu s-a culcat pe-o ureche, sperând că va avea concerte până la adânci bătrâneți. Cu Traian pe post de consilier, a decis să intre în afaceri cu bere, una dintre cele mai îndrăgite băuturi în România.

Andreea Antonescu investește într-o fabrică de bere din Onești

Andreea a pus ochii pe o fabrică ultramodernă de la Onești, una dintre puținele afaceri neaoșe pe o piață dominată de multinaționale. Acest producător exportă masiv, în prezent, în China, Grecia, Spania, Chile și Statele Unite – unde solista are al doilea cămin. Traian, soțul ei, are o firmă de tranzacții auto în Los Angeles.

Andreea Antonescu e pe punctul de a deveni acționar la această companie și, fire întreprinzătoare, este hotărâtă să răzbească în noul business, chiar dacă afacerea este total atipică pentru un artist – majoritatea vedetelor care au dovedit spirit anteprenorial s-au orientat spre agenții artistice, cafenele și restaurante.

Altfel, weekend de weekend, până la sfârșitul anului, solista colindă țară în cadrul celui mai mare turneu național muzical din 2018, “România în Sărbătoare”.


EXCLUSIV/Adrian Romcescu, la 32 de ani de la moartea prietenului său, Aurelian Andreescu. ”N-am putut să ne luam rămas bun. S-a stins după ce eu am plecat din țară”

Close
Închide
  Close