MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 14:00

Andreea Antonescu își „spală rufele în public”. În State își duce hainele la spălătorii publice!

Distribuie

Stabilită pentru o perioadă în Statele Unite, Andreea Antonescu se bucură de stilul vieții urbane americane, unde simte libertatea și confortul mult mai mult decât acasă. Mai ales din punct de vedere al intimității publice pentru că, nefiind cunoscută, solista își spală rufele în public! Mai exact la spălătoria comună de la colțul străzii!

Artista și-a lăsat fetița în grija mamei sale și petrece timp cu soțul său pe cealaltă parte a globului, Traian Spak fiind blocat de business-ul său în Los Angeles, metropolă unde cei doi au locuit împreună timp de doi ani. Vechea carieră muzicală, dar și dorința de a-și educa fiica în limba maternă au convins-o să se reîntoarcă în România, cel puțin pentru o vreme. Așa că, deocamdată, viața lor e o continuă navetă peste Ocean.

Dacă aici, fostul copil teribil al scenei muzicale (anii 2000, când era una dintre cele mai populare adolescente din România), este recunoscută la fiecare pas, în Los Angeles Andreea Antonescu gustă simplitatea traiului fără să fie stingherită de atenția „băștinașilor”. Ba chiar își duce, ca tot localnicul, îmbrăcămintea la splătoriile timp „self-service” din suburbia orașului unde soțul său locuiește.

La începtul acestei luni, tot în Los Angeles, Andreea și-a sărbătorit și ziua de naștere. Artista a împlinit 36 de ani.

CITESTE SI:

EXCLUSIV/ După 27 de ani de cântat în Statele Unite, încă trage la stână! George Rotaru a doinit printre oi

 

Citește mai multe despre andreea antonescu, andre, spalatorie și vacanțe pe Libertatea.

Comentarii