Mergi direct la conținut »
FOTO/ Andreea Bălan a urcat pe scenă, la două luni după ce a fost la un pas de moarte după naștere Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Andreea Bălan a urcat pe scenă, la două luni după ce a fost la un pas de moarte după naștere

FOTO/ Andreea Bălan a urcat pe scenă, la două luni după ce a fost la un pas de moarte după naștere

Andreea Bălan a susținut ieri primul concert după patru luni de pauză. Ea a urcat pe scena din Parcul Balnear Toroc Dej, care a găzduit ieri seară cea de-a doua ediție a "Toroc Fest". 

Pe scena amplasată în curtea complexului balnear din Dej au urcat DJ Palage, trupa Noaptea Târziu – cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiaza hit-uri (peste 1 milion și jumătate de abonați pe Youtube) și Andreea Bălan, a notat dej24.ro.

Show-ul fostei componente Andre – intitulat „Fantezia” – a fost unul complex (ținute care mai de care mai spectaculoase, dansatori, lumini) și a reprezentat prima apariție a cântăreței după patru luni de pauză.

Andreea Bălan a născut de curând, dar a avut mari probleme de sănătate. Cântăreața a intrat în stop cardiac în timpul operației de cezariană și medicii au resuscitat-o.

Foto: dej24.ro


FOTO&VIDEO | Ultima turnicăreasă din Apuseni. La Pătrăhăițești, în Alba, acasă la tanti Paraschiva, ascultând sârba moților și cum curge Arieșul

Close
Închide
  Close