„Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen.

Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a spus artista în cadrul emisiunii Showbiz Report, potrivit Spynews.

De asemenea, lucrurile legate de bunurile materiale și despre custodia copiilor sunt foarte clare, după cum spune vedeta.

Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea. Actele au fost depuse în urmă cu o lună. „Mi-a înapoiat și mașina, pe care i-am făcut-o cadou”

„În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila, și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit.

Și evident că mașina și casa erau de dinainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet,  pe care i-am făcut-o cadou”, a mărturisit Andreea Bălan în direct la Antena Stars, potrivit sursei citate.

„Mi-a arătat că este cam recalcitrant”

Despre relația dintre ea și George, Andreea spune că își dorește un tată bun pentru fetițe.

„Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui.

Ad placeholder

 În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească.

El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Citeşte şi:

Un inginer a construit un prototip de ventilator pentru bolnavii de COVID-19, dar statul nu e interesat, deși a pus la bătaie 250.000 de euro pentru astfel de proiecte

Munca de acasă crește productivitatea, dar pune în pericol sănătatea mintală. Psiholog: “Fără o dispoziție bună, concentrarea, memoria și creativitatea dispar”

Majda Aboulumosha și-a găsit tatăl după 25 de ani. A publicat prima imagine cu acesta. Cum arată bărbatul acum. „Mi-au spus că nu mai trăiește”

Înregistrare interzisă minorilor cu Anamaria Prodan, pe cine a amenințat. Atenție, limbaj trivial
PARTENERI - GSP.RO
Înregistrare interzisă minorilor cu Anamaria Prodan, pe cine a amenințat. Atenție, limbaj trivial
Ce i-a transmis Mircea Badea lui Dorian Popa. L-a umilit, în direct la TV
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce i-a transmis Mircea Badea lui Dorian Popa. L-a umilit, în direct la TV
Horoscop 16 iulie 2020. Săgetătorii pot negocia, cu un oarecare succes, un contract cu un partener important
HOROSCOP
Horoscop 16 iulie 2020. Săgetătorii pot negocia, cu un oarecare succes, un contract cu un partener important
RECOMANDĂRI