MENIU CAUTĂ
20 Oct. 2017 09:19

Andreea Bălan a fost agresată. “Mi s-a întâmplat de mai multe ori”

Distribuie

Andreea Bălan a fost agresată. Artista a fost invitată la A List Magazine, unde a stat de vorbă cu Dr. Gaspar și Bogdan.

Campania online #metoo împotriva hărțuirii sexuale a stârnit  vii reacție și în rândul vedetelor de la noi. Este și cazul celebrei actrițe Maia Morgenstern. De asemenea, Sore a povestit cum a fost hărțuită.

Subiectul vostru este într-adevăr foarte, foarte interesant. Mi s-a întamplat să fiu agresată și nu odată, chiar de mai multe ori. Un fan, cu ghilime, credea ca este reincarnarea lui Elvis și-mi trimitea scrisori pe foi rosie și-mi spunea că o sa fim impreuna după moarte. Asta se intampla in perioada Andre si vreo 2-3 ani după. Le primeam la Ploiesti unde eu locuiam cu părinții mei. Dar, vezi tu, eu eram mica atunci, aveam vreo 16 ani, si eram inconstientă, nu-mi dadeam seama ce sunt cu scrisorile astea. Nu m-am speriat pentru ca nu eram constienta ce se intampla. Ulterior tatal meu a luat măsuri, a sunat la mama lui, ca el isi lasa numarul de telefon in scrisori, si mama lui a spus pur si simplu ca este bolnav copilul, ca are probleme si să nu-l băgam în seama. Dar în momentul in care m-am dus la Resita, orasul din care el era, a reusit sa treaca printre bodyguarzi, a reusit sa ajunga langa scena, a trecut si de tatal meu, a ajuns langa mine si l-am recunoscut din poze, ca el imi trimitea si poze atasate la scrisori. Și m-am speriat teribil. A trebuit sa ma opresc, să luăm o pauză, și după aceea să intru în scena. Zicea Ce faci, Andreea? Am venit dupa tine!'. M-am speriat teribil.

Alt caz… un alt tânăr… Acesta nu reusea să dea de mine, sa afle numarul meu, sa afle adresa mea si a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu, si s-a dus si i-a dat foc la ușă, în Bucuresti. A turnat benzină pe ușa și i-a dat foc. A venit Politia si l-a arestat. Sunt multe cazuri. Eu cred ca ei voiau erotic sa se apropie de noi. Pentru ca noi, la vremea respectiva si ulterior aveam costumașe mai sexy, totodata nu ne dadeam seama ca noi intrecem o anumita limita, eram minore, nu realizam, si probabil ei interpretau gesturile si coregrafiile noastre ca niste mesaje la adresa lor', a dezvăluit Andreea Balan.

Citește și


Jurnalist Libertatea, poveste de pe marginea infernului. 'Atunci am întârziat. Și când am ajuns în Colectiv, oamenii aveau chip de zombie și prietenii mei ardeau de vii'


 

Comentarii