Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan a născut. Primele declarații după ce a adus-o pe lume pe Ella
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan a născut. Primele declarații după ce a adus-o pe lume pe Ella

Andreea Bălan a născut. Primele declarații după ce a adus-o pe lume pe Ella

Andreea Bălan a născut. Vedeta s-a internat într-o clinică privată, acolo a dat naștere, duminică, primului ei copil cu George Burcea.

Ella a primit nota 10, are o greutate de 3,270 de grame, măsoară 49 de centimetri şi este perfect sănătoasă.

UPDATE ora 13:45. George Burcea a făcut primele declarații după nașterea Ellei. La fel ca Andreea Bălan, proaspătul tătic a publicat o fotografie în care apare alături de fetița lui. Ce a declarat George.

UPDATE ora 13:10. La scurt timp după ce a născut, Andreea Bălan a făcut publică prima fotografie cu Ella. „Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea”, a spus vedeta.

Andreea Bălan a născut mai devreme decât era programat. Vedeta s-a programat pentru cezariană în jurul orei 15, dar Ella a venit pe lume cu câteva ore mai repede, deoarece cântăreața a avut contracții duminică dimineață.

Andreea Bălan a făcut anunțul că s-a internat la o clinică privată pe Facebook și a spus că are emoții foarte mari. „Sunt pregătită! Am emoţii mari dar sunt pregătită! De când aştept ziua asta!”, a scris cântăreața pe Facebook.

Fanii au sărit imediat să o felicite și să o încurajeze. „Să te ajute bunul Dumnezeu să treci cu bine, să ai mult curaj, Ella să vină sănătoasă pe lume şi în foarte puţin timp îţi vei ţine îngeraşul în braţe”, „Naştere uşoară şi să fiţi sănătoase”, „Doamne ajută să treci cu bine şi să ai noroc şi fericire toată viaţa alături de micuţa ta”, i-au scris fanii.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Andreea Bălan a născut la o clinică privată din Capitală, unde pachetul VIP a costat 3.000 de euro. Cântăreața s-a ocupat de tot, inclusiv de pachetul de recoltat celule stem, pe care a reușit să-l obțină în sistem barter. Ea beneficiază de toate condițiile, inclusiv de consiliere după naștere și sfaturi privind îngrijirea unui nou-născut. Artista este însă cât se poate de documentată în această privință, asta pentru că ea a studiat mai multe cărți de specialitate, pentru a nu fi luată pe nepregătite.

Andreea Bălan a născut. A filmat până în ultima clipă

Andreea Bălan a filmat pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva” până spre finalul sarcinii și și-a făcut câteva fotografii pe care le-a publicat pe o rețea de socializare, unde a dat și vestea ce mare. ”Ultima filmare cu Ella în burtică. În 4 zile o voi ține în brațe. Abia aștept! Se mișcă și e nerăbdatoare să vină pe lume”, a scris cântreața vineri.

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare
Recomandări

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Andreea Bălan a avut totul pregătit pentru momentul în care va deveni mamă. Fire organizată și precaută, Andreea Bălan a pus la punct cam toate amănuntele privind nașterea fetiței sale. Micuța are deja garderoba pregătită și pătuțul ei unde-și va petrece primele luni din viață.

Citește și: EXCLUSIV/ Andreea Bălan poate naște fără grijă. A cumpărat tot pe bani puțini, pentru că e…vedetă

Andreea Bălan a născut. Și-a dorit enorm un copil

Andreea Bălan și-a dorit foarte mult un copil, iar visul i s-a împlinit în momentul în care în viața sa a apărut actualul iubit, George, cu care a fost pe aceeași lungime de undă. În prezent, cei doi viitori părinți numără zilele care mai sunt până când fetița lor va veni pe lume. Încă de când a aflat că sarcina sa este OK, artista s-a pus pe făcut cumpărături. A luat mai întâi produse universale, iar în momentul în care a aflat și sexul bebelușului, a achiziționat și căruciorul, precum și o mulțime de hăinuțe de firmă, de fetiță. Doar că, fiind lipsită de experiență, majoritatea lucrurilor pe care le-a cumpărat Andreea sunt un pic cam măricele, astfel că artista și-a programat alte sesiuni de shopping. Fetița sa nenăscută are deja o întreagă garderobă, iar părinții săi încă mai continuă s-o înnoiască.

Mită pentru medici: 8 șefi ai companiei pharma KRKA audiază angajații din România. ”Voi știați tot!”
Recomandări

Mită pentru medici: 8 șefi ai companiei pharma KRKA audiază angajații din România. ”Voi știați tot!”

Andreea Bălan și George Burcea se iubesc de mai bine de un an

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Cântăreața a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă. După 8 ani de relație, Andreea Bălan  s-a despărțit de Keo. A urmat o perioadă de refacere alături de fostul iubit american, dar a durat numai câteva luni. Însă, acum, Andreea pare să fie pregătită, în sfârșit, să facă pasul cel mare cu George.

Close
Închide
  Close