MENIU CAUTĂ
28 Noi. 2017 10:28

Andreea Bănică, accident pe scenă. Un dansator i-a rupt dinții | VIDEO

Distribuie

Andreea Bănică a trecut printr-un incident extrem de neplăcut, când un dansator i-a lovit microfonul și i-a spart un dinte.

Andreea Bănică, cea care în luna septembrie și-a botezat cel de-al doilea copil, este una dintre cele mai senzuale prezențe de pe scena muzicală din țara noastră.

Andreea Bănică, care a fost și prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a avut parte de un accident nefericit zilele acestea. În timpul unui concert, cântăreața a fost lovită peste microfon de un dansator plin de enegie. În urma incidentului, Andreea Bănică s-a ales cu un dinte spart și a dat fuga la doctor pentru a remedia problema.

„În urma unui mic accident am ajuns la doctor?un dansator a „dansat” prea mult?(mi-a lovit microfonul)şi mi-a spart dintele din faţă… Să te ţii ce a fost la gura mea… de atunci sufăr!??‍♀️ Azi sunt pe mâini bune ☺️”, a scris Andreea Bănică pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și un filmuleț în care apare în timp ce se află pe scaunul stomatologului, pentru a remedia problema.

In urma unui mic accident am ajuns la doctor?un dansator a "dansat" prea mult?(mi-a lovit microfonul)si mi-a spart dintele din fata…Sa te tii ce a fost la gura mea…de atunci sufar!??‍♀️ Azi sunt pe maini bune ☺️

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on


Citește și: Iubirea neîmpărtășită a Cristinei Stamate. A fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Senior


 

Comentarii