Mergi direct la conținut »
Andreea Bănică și soțul ei au botezat o fetiță. Detaliul observat de fani într-o imagine. „Atât te-ai injectat încât...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bănică și soțul ei au botezat o fetiță. Detaliul observat de fani într-o imagine. „Atât te-ai injectat încât...”

Andreea Bănică și soțul ei au botezat o fetiță. Detaliul observat de fani într-o imagine. „Atât te-ai injectat încât…”

Zi mare pentru Andreea Bănică și soțul ei. Cei doi au botezat o fetiță, iar în ultimele zile s-au pregătit intens pentru ca lucrurile să iasă perfect. Artista a postat pe contul de socializare o imagine de la eveniment, însă fanii au sesizat un detaliu interesant.

Atât te-ai injectat încât semeni cu dansatoarea aia de manele, Cristina Pucean, pe cuvânt. Erai frumoasă înainte… În rest.. Să vă traiasca prințesa!”, „Ai cu totul altă față decât înainte. Ce ai făcut?”, „S vă trăiască finuța ”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Sâmbătă dimineață, Andreea Bănică și fiica ei au mers la salon pentru a se aranja, apoi vedeta a publicat și un mesaj emoționant pe pagina sa.

„Astăzi avem zi mare! Sunt nașă de prințesă ?‍♀️ Vă las pe voi să-i lăsțti mesaje frumoase Anastasiei?”, a scris Andreea Bănică în dreptul imaginii.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.

Citește și

EUROVISION 2019 | Finala concursului muzical are loc sâmbătă seară. Ordinea intrării în concurs + ce țări sunt favorite la câștigarea trofeului

 

Close
Închide
  Close