Mergi direct la conținut »
Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre relația lor. “Și-a făcut bagajele și a plecat”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre relația lor. “Și-a făcut bagajele și a plecat”

Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre relația lor. “Și-a făcut bagajele și a plecat”

Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre relația lor. Cei doi sunt împreună din clasa a noua, dar s-au căsătorit în 2008. Au doi copii și se iubesc la fel ca la început.

„Am făcut nunta în 2008, dar noi suntem împreună din clasa a noua. Anii au trecut foarte repede. Nu există un secret al unei relaţii de lungă durată. Ştii de câte ori şi-a făcut Andreea bagajele şi a plecat când ne-am certat? Acum mă pune pe mine să plec” , a spus Lucian Mitrea la tv.

„Îţi trebuie noroc să ai o relaţie de genul ăsta, e vorba şi de compatibilitate. Acum când ne certăm n-am unde să plec, mă închid cu cheia într-un dormitor şi el vine şi bate la uşă. Eu n-am plecat o zi de acasă, am plecat în trecut când nu aveam copii, dar nu apucam noaptea. Când ne certăm acum eu plec în altă cameră, că nu am unde. Ne-am oprit aici cu copiii, pe la 24 – 25 de ani e bine să ai un copil, e mai uşor să îţi înţelegi copilul când eşti tânăr”,  a adăugat Andreea Bănică. În urmă cu doi ani, Andreea Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Artista a născut un băiețel perfect sănătos.

Citește și

Cât cere ANAF pe un Logan utilizat ca taxi. Are 320.000 de kilometri la bord și e scos la licitație

Close
Închide
  Close