MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 10:51

Andreea Berecleanu, la un an de la moartea tatălui său. „Așa va rămâne mereu”

Distribuie

La un an de la dispariția tatălui său, prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare.

În 2017, vedeta de televiziune Andreea Berecleanu a trecut printr-o mare suferință atunci când tatăl său a încetat din viață. La un an de la dispariția acesteia, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 a transmis un mesaj despre părintele său.

„Magnetiza fără a epata, avea eleganța unui lord și în jeans, era înconjurat de prieteni pe care îi făcea să se bucure, toți râdeau cu lacrimi în preajma lui, în poze era neastâmpărat, se juca cu copiii că un copil, era sportiv, cânta, recita, avea spontaneitate și charismă, își iubea familia mai presus de orice, era corect și sincer, respecta memoria celor ce plecaseră și îi pomenea mereu, prin povești de neuitat.

Avea darul scenei, altfel rămânând toată viață, în profunzime, un timid. Când s-a dus, acum exact un an, a plecat în timpul unei rugăciuni. Pe care o spuneam împreună, cu ultimele puteri. Puterea mea era puterea lui și invers. Și așa va rămâne mereu, TATA! Te iubesc!”, a afirmat vedeta.

 

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Andrei Zaharescu, din căsnicia lor rezultând doi copii: Eva și Petru. De câțiva ani, Andreea Berecleanu este măritată cu medicul estetician Constantin Stan, alături de care formează un cuplu perfect.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii