MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2018 15:58

Andreea Berecleanu și soțul ei sărbătoresc doi ani de la nuntă

Distribuie

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Cei doi au sărbătorit doi ani de la căsătorie și sunt mai fericiți ca niciodată.  Prezentatoarea tv  a publicat fotografii de la nunta lor, alături de care a scris un mesaj.

„Aniversarea noastră de cununie, acum 2 ani. Un moment fericit al vieții noastre împreună. Un pas firesc, alături de copiii noștri bucuroși, alături de părinți, nași și câțiva prieteni foarte apropiați. O imagine pentru o viața pe care ne-o dorim până la capăt plină de dragoste, bucurii și sănătate!”,  a sris Andreea pe Facebook.

Andreea Berecleanu

Și soțul Andreei a publicat o imagine de la starea civilă.  „Împreună”.  Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan s-au căsătorit civil pe 18 septembrie 2016.  Cei doi au spus „Da’ în fața ofițerului stării civile, nimeni alta decât Gabriela Firea, primarul Capitalei. Căsătoria dintre Andreea Berecleanu și doctorul Constantin Stan s-a dorit a fi una discretă, ferită de ochii presei și ai publicului, astfel că la eveniment au fost doar familia și prietenii foarte apropiați. Mașa Ileana Badiu a făcut publică o imagine în care își etaleazî mândra buchetul. „Ne pregatim de nunta„, a fost mesajul ei.

Citește și

Noi dezvăluiri din noaptea în care au fost înjunghiați baschetbaliștii americani de la Brăila: „Johnson și Keyes au scăpat escaladând gardul pubului”

 

Citește mai multe despre andreea berecleanu, constantin stan și casatorie pe Libertatea.

Comentarii