Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Esca a vorbit despre problemele cu kilogramele în plus. „Nu sunt extrem de preocupată de acest aspect”

Andreea Esca a vorbit despre problemele cu kilogramele în plus. „Nu sunt extrem de preocupată de acest aspect”

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. În cei 20 de ani de când apare la tv, prezentatoarea știrilor nu a avut parte de schimbări fizice majore. Vedeta a vorbit recent despre cum reușește să scape de kilogramele în plus.

De Livia Lixandru,

„Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez într-un  fel sau în altul. Mă rog, nu pot să spun că am avut niște fluctuații care chiar să se observe îngrozitor, dar nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă.

Aș minți să spun, nu sunt extrem de preocupată de acest aspect. Mi se pare important, dar nu chiar foarte important (râde)”, a declarat Andreea Esca pentru VIVA!.

Vedeta  a dezvăluit ce măsuri ia pentru a da jos kilogramele acumulate. „În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criterile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin.

Sport am făcut dintotdeauna, fac non stop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin”, a declarat Andreea Esca.

Close
Închide
  Close