De Simona Josan,

„După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii The ONE. Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă. Bună ziua, România! Bună ziua, online! „, este mesajul scris de într-un editorial al revistei pe care a condus-o timp de 10 ani, conform paginademedia.ro.
Andreea Esca se identifică cu ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută”.
Prezentatoarea mai apăruse la SOTI, la începutul anilor ’90 și, ca mulți dintre angajații și vedetele ProTV, era o figură necunoscută publicului românesc.
Cariera Andreei Esca și realizările sale sunt impresionante, a fost numită de două ori „Femeia anului”, a câștigat de trei ori premiul pentru cel mai bun prezentator din România și a fost declarată cel mai bun om de televiziune. De-a lungul carierei s-a implicat în numeroase campanii de binefacere, este membră a fundației „Renașterea”.
Face parte din echipa de reporteri „CNN World Report”, astfel, activitatea sa de prezentator tv nu s-a oprit doar pe teritoriul României, Andreea a făcut transmisiuni în direct din Paris, Madrid, Helsinki sau Varșovia.
Este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram și are doi copii.
Citește și:
A făcut anunțul acum! Andreea Esca așteaptă un bebeluș în familie
Criteriile CIUDATE după care îşi alege Andreea Esca vacanţele: „Ştiu că o să râdeţi, dar asta sunt”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați