MENIU CAUTĂ
04 Iun. 2018 16:23

Andreea Esca, despre fiica ei. „E terifiată”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca și fiica ei, Alexia, au fost prezente în platoul unei emisiuni de televiziune. Vedeta și fiica sa au vorbit despre plecarea acesteia din urmă la studii în Anglia.

Andreea Esca și fiica sa, Alexia, au fost invitate la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV. Cele două au făcut declarații despre examentele pe care urmează să le susțină Alexia și despre plecare acesteia la facultate, în Anglia.

„Nu că este stresată, este terifiată, cred. E foarte greu, foarte greu examenul de Bacalaureat la școala la care merge ea. Au 13 materii la examenul de Bacalaureat și ea este foarte tocilară și conștiincioasă. Și e foarte stresată că n-o să știe suficient… Eu sunt  și mai stresată, dar eu știu să salvez aparențele. Eu am încredere”, a declarat Andreea Esca.

„O să merg în Anglia, lângă Londra, pentru că mi-am găsit acolo facultate care mă interesează. Este despre arte, fashion. Am foarte multe vacanțe în timpul anului, o să vin des aici. Cred că o să fie foarte bine. Merg și acolo cu niște colegi. Relația mea cu Mario o să fie bine”, a declarat Alexia, fiica Andreei Esca.

„Al doilea motiv de stres, după Bacalaureat, este această întrebare. În momentul în care zice că pleacă: „Și cu Mario?”, a completat-o mama sa.

Alexia Eram a mărturisit că atât ea, cât și iubitul ei, Mario Fresh, vor face naveta astfel încât relația lor să nu aibă de suferit.

„O să facem naveta. O să vin eu, o să vină el. Eu am cinci luni de vacanță pe an. El m-a încurajat să merg în Anglia. A zis că e viitorul meu, nu poate să mă oprească”, a afirmat tânăra.

„E o școală pe care și-a dorit-o și studiază foarte multe lucruri foarte frumoase. E foarte bună pentru ce își dorea ea. E bine și pentru dezvoltarea ei. În România, ești copilul Andreei Esca. Ea știe foarte vine asta, și euy știu foarte bine asta și cred că e momentul să demonstreze… Toți am fost copiii cuiva… Problema e când rămâi cu titulatura de copilul cuiva la 30 de ani. Atunci e o problemă. E momentul…

Cea mai mare problemă a mea, odată cu plecarea Alexiei este că nu știu dacă Aris se va mai trezi să meargă la școală, pentru că ea îl trezea…”, a spus Andreea Esca.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare


 

Comentarii