MENIU CAUTĂ

Andreea Esca a împlinit 46 de ani. „Nu se poate face nimic” | FOTO

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca împlinește miercuri 46 de ani. Vedeta a fost sărbătorită în direct la postul de televiziune unde lucrează.
Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, împlinește miercuri, 29 august, 46 de ani. Cu o zi înainte de ziua sa de naștere, Andreea Esca scria în mediul online:
"Mi-am pus cămașă de noapte nouă, un cadou în cap și aștept să vină ziua mea ???? . Cîți ani fac? Uitându-mă prin casă... aș zice că 18+28! Doamne, ce mulți!!!! Și tot cu mintea de la 18...! Asta cred ca e grav...dar nimeni nu-i perfect:)".
Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV.


„Sărbătorim prin muncă. Ziua mea a început bine. Tradiția e că… în fiecare an bătrânesc și am început să mă gândesc că am cam mulți ani, dar nu se poate face nimic. Dar să nu vorbim despre asta. Sărbătoresc alături de familie și prieteni.
Am energie de la mama și de la bunica. Nu beau energizante, nu consum nimic. Cum ține Alex (n.r. partenerul ei de viață) pasul cu mine???? Cum țin eu pasul cu el… Viața lui e să organizeze lucruri, eu sunt dezordonată…
…Alex, de ziua mea, în avans, m-a dus la Positano și apoi la Capri…”, a detaliat vedeta.

Andreea Esca a avut parte de o surpriză în direct, când membrii echipei cu care lucrează au venit să îi ureze La Mulți Ani.

Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram din anul 2000. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii: Alexia și Aris.


Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Citește mai multe despre Aniversare, cati ani are, Declarații, varsta și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii