MENIU CAUTĂ
15 Iun. 2018 19:38

Andreea Esca a renunțat la un aliment și a slăbit 9 kilograme

Distribuie

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Fără să facă mari eforturi şi fără să apeleze la vreun medic estetician.

În urmă cu câțiva ani, vedeta știrilor Pro TV și-a schimbat look-ul complet, după ce a reușit să dea jos kilogramele în plus. Andreea a recunoscut de nenumărate ori că nu este adepta operațiilor estetice, motiv pentru care a preferat să slăbească cu ajutorul sportului și a unui regim alimentar relaxat.

Rezultatele au început să apară și nu s-a înfometat deloc. Astfel, prezentatoarea a ajuns la 55 de kilograme de la 64 de kilograme, având o înălțime de 1,62 m.

Pentru a da jos kilogramele, Andreea Esca a dezvăluit că a renunțat la carbohidrați, adică nu a mai mâncat pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie, dulciuri şi, în plus, merge la masaje şi la împachetări corporale şi face sport cu regularitate.

Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie', mărturisea vedeta.

Andreea Esca alături de Simona Halep

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului', mai spunea Andreea Esca.

Fotografii: Facebook

Citește mai multe despre regim și slabit pe Libertatea.

Comentarii