MENIU CAUTĂ

Andreea Mantea vorbește despre Cristi Mitrea. Ce spune despre întâlnirile dintre el și băiețelul lor

Distribuie

Andreea Mantea a vorbit pentru prima oară despre relația dintre fiul ei și tatăl acestuia, luptătorul Cristi Mitrea.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a avut o poveste de iubire cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Cei doi au împreună un băiețel, David, însă până de curând vedeta de televiziune l-a crescut singură pe micuț, tatăl său nevrând să știe de existența copilului său.

De curând, însă, Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și a început să petreacă din ce în ce mai mult timp în compania lui David, fiul său și al Andreei Mantea.

Într-un interviu pentru revista Viva, Andreea Mantea a comentat, pentru prima oară despre întâlnirile dintre micuțul David și Cristi Mitrea.

„Întâlnirile lor sunt absolut normale, că între un tată și fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate împreună”, a declarat Andreea Mantea.


Prezentatoarea de televiziune a făcut declarații și despre eventualitatea de a mai avea un copil.

„Sunt momente și momente. Sunt unele în care clachezi, ești obosită și te gândești că unul este suficient. Dar când îl vezi cât este de dulce, de drăguț, te gândești că îți mai dorești unul. Cumva îl las pe Dumnezeu să decidă pentru mine, la fel că în cazul lui David. Dacă îmi e scris să mai am unul, cu siguranță va fi o bucurie. Dacă nu, nu. Nu-mi fac planuri în acest sens”, a mai spus ea.


Citește și: REPORTAJ: Un gălăţean şi-a transformat pasiunea pentru navomodelism într-o afacere extrem de profitabilă/ VIDEO


 

Citește mai multe despre cristi mitrea și întâlniri pe Libertatea.

Comentarii