Mergi direct la conținut »
A adoptat la distanță doi copii, dar nu se mai ocupă de ei! Andreea Marin s-a interesat dacă băiatul din China se află în zona cu focar coronavirus, dar acesta este în afara oricărui pericol
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > A adoptat la distanță doi copii, dar nu se mai ocupă de ei! Andreea Marin s-a interesat dacă băiatul din China se află în zona cu focar coronavirus, dar acesta este în afara oricărui pericol

A adoptat la distanță doi copii, dar nu se mai ocupă de ei! Andreea Marin s-a interesat dacă băiatul din China se află în zona cu focar coronavirus, dar acesta este în afara oricărui pericol

În urmă cu mai mulți ani, Andreea Marin a adoptat la distanță doi copii, un fetiță din Niger și un băiat din China, cărora le-a asigurat tot sprijinul necesar pe durata programului de adopției. În contextul amenințării Coronavirus, vedeta a dat detalii despre băiat, explicând că este în afara oricărui pericol, departe de zonele unde boala a secerat numeroase vieți. 

De Andreea Romaniuc Archip,

Andreea Marin este cunoscută nu doar pentru cariera sa, ci și pentru implicarea în numeroase campanii sociale. Într-unul din aceste demersuri, în urmă cu mai mulți ani, vedeta s-a implicat în procesul de adopție la distanță a doi copii, o fată din Africa și un băiat din China.

„Acea perioadă a adopției la distanță a trecut, cei doi copii sunt mari acum și au ieșit din programul de protecție a părinților la distanță, cum se spune”, ne-a explicat fosta prezentatoare  „Surprize, surprize”.

Întrebată de Libertatea ce se întâmplă acum cu băiatul din China, în contextul în care Coronavirus face victime pe bandă rulantă în țara lui, Andreea Marin a venit cu unele precizări.

„Ce pot să spun este că se află în altă zonă, nu în zonele cu focar. Altfel, nici nu contează că ai avut tu direct sau nu o legătură cu acești oameni, fiecare suflet care suferă e ceva ce ar trebui să ne doară pe toți. Și ar trebui să ne mobilizăm, să ne informăm corect, deoarece am văzut că s-a declanșat o întreagă isterie pe acest subiect. Oamenii sunt înfricoșați, de fapt, tocmai de ceea ce nu știu. Deci ar trebui să fim informați corect, să luăm măsurile de siguranță, ce ne sunt necesare tuturor, nu doar celor de acolo, și să rămânem cu picioarele pe pământ. A intra într-o teamă generalizată nu folosește nimănui, din păcate”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Video: Bogdan Sorocan

Close
Închide
  Close