MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2017 15:39

EXCLUSIV/Andreea Marin, divorț cu ușile închise. Tuncay Ozturk nu a ajuns la Tribunal

Distribuie

Andreea Marin, divorț cu ușile închise, după ce a cerut instanței acest lucru. Deși toată lumea se aștepta ca Tuncay Ozturk să fie prezent la Tribunal, ei bine, acesta a lipsit, spre surprinderea vedetei tv cu care nu a mai vorbit de ceva vreme.

Andreea Marin, divorț cu ușile închise,luni, 13 februarie la Tribunalul Buftea. Tuncay Ozturk nu a fost prezent la primul termen la procesul de divorț, medicul,  mulțumindu-se să-și trimită doar avocatul.

EXCLUSIV/Andreea Marin, divorț cu ușile închise. Tuncay Ozturk nu a ajuns la Tribunal

FOTO: Adrian Manolache

Andreea Marin, divorț cu ușile închise…fără Tuncay

De asemenea, Instanța a întrebat-o pe vedetă dacă există martori în acest caz. Divorțul dintre Andreea Marin și fostul soț nu a fost pronunțat încă.

Andreea şi Tuncay s-au cunoscut în 2013, în Turcia, unde vedeta noastră s-a dus pentru a-şi trata durerile de spate. La ani distanță, fizioterapeutul turc care apoi i-a devenit soț a povestit că încă de când Zâna i-a intrat pe ușă, a văzut-o în ea pe ”femeia visurilor sale”. La sfârşitul aceluiaşi an, pe 22 decembrie, s-au căsătorit în secret peste hotare, iar fizioterapeutul a luat decizia de a se muta în România.

 

Citește mai multe despre Divort pe Libertatea.

Comentarii