Mergi direct la conținut »
Andreea Marin exclude, momentan, varianta adopției
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin exclude, momentan, varianta adopției "Îmi doresc să mai fac un copil pe cale naturală"

Andreea Marin exclude, momentan, varianta adopției „Îmi doresc să mai fac un copil pe cale naturală”

Andreea Marin nu a ascuns faptul că își dorește al doilea copil și este optimistă că visul ei se va concretiza în viitorul apropiat. Fosta prezentatoare TV nu ia în calcul, momentan, varianta de a adopta.

De Andreea Romaniuc Archip,

Fosta Zână a Surprizelor trăiește de mai bine de trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, un bărbat pe care a început să-l expună și public în ultima perioadă. Cei doi formează o adevărată familie, chiar dacă nu cu acte, iubitul vedetei și fiica ei, Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică,  înțelegându-se foarte bine. Dorința Andreei de a-și mări familia este împărtășită și de fiica ei, și de iubit, așa că vedeta speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. De ce nu, poate chiar anul acesta: „Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin, excluzând în prezent varianta de a adopta un copil. În trecut, ea a schimbat viitorul a doi copii – o fetiță din Niger și un băiat din China, pe care i-a adoptat la distanță, asigurându-le sprijin financiar.

Andreea Marin, la brațul iubitului său, Adrian Brâncoveanu

„Îmi doresc la fel de multă muncă”

Dacă pe plan personal Andreea Marin își dorește să devină pentru a doua oară mamă, pe plan profesional intenționează să se implice la fel de mult ca și anul trecut în proiecte și campanii de ajutorare a oamenilor: „Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: „Îmi doresc doar să dorm!”, eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate”, ne-a mai spus vedeta.

Video: Cosmin Nistor

Close
Închide
  Close