MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

Andreea Marin, ÎNSĂRCINATĂ CU GEMENI? Iată CE INDICIU a oferit

Distribuie

În utima zi a anului, anunţa că va face Revelionul „în zbor” şi posta pe pagina ei de Facebook o fotografie în care purta pe deget un inel ce semăna foarte mult cu o verighetă. Peste numai trei zile, turcul Tuncay anunţa, tot pe Facebook, că el şi Andreea s-au căsătorit înainte de Crăciun.
Indiciul fusese dat înainte de anunţ, însă nimeni nu a bănuit că „Zâna” a făcut pasul cel mare.
Cu aceeaşi lejeritate de care a dat dovadă atunci când răspundea la întrebările despre căsătorie, Andreea a vorbit, nu demult, despre copii, spunând că nu exclude ca, la un moment dat, să devină din nou mamă.
Mai explicit în acest sens a fost, însă, Tuncay. Într-o declaraţie acordată de el în exclusivitate „Libertatea”, spunea că are „un sentiment puternic” că va fi tată.
„Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată”, ne-a declarat Tuncay.
În continuarea şaradei, Andreea a postat, în această după-amiază, o fotografie a doi bebeluşi care dorm îmbrăţişaţi. Imaginea este însoţită de un text – „Sometimes… JUST being there is enough / Uneori… simpla prezenţă este suficientă”. Cuvintele, împreună cu imaginea, dau de gândit.

Să fie Andreea însărcinată şi să facă anunţul, subtil, aşa cum îi este obiceiul, pe Facebook?

 
 

Comentarii