MENIU CAUTĂ
11 Apr. 2013 10:03 , de Simona Josan

ANDREEA MARIN își deschide o AFACERE. Vezi cu ce se va ocupa!

Distribuie

Andreea Marin are o diplomă în acest domeniu, dar și cadrul legal pentru a desfășura această profesie, întrucât nu demult Parlamentul a adoptat Legea Medierii, care prevede ca, înainte de a ajunge în instanță, cuplul să consulte un cabinet de specialitate în mediere. Rolul mediatorului este să încerce să găsească soluții pentru ca părțile să se înțeleagă și să ajungă la un consens.
'Faptul că o persoană publică face medierea nu este un dezavantaj pentru cei care îi trec pragul cabinetului, ci din contră. La mediator este ca la doctor sau la avocat: se păstrează confidențialitatea și secretul profesional. Tot ce se discută ramane în acel birou', a explicat Andreea Marin pentru ziaruloval.ro.

Cine este Andreea Marin

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. La începutul lunii ianuarie 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică au anunțat pe Facebook că divorțează.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii