MENIU CAUTĂ
03 Ian. 2014 15:01 , de Alina Dan

Andreea Marin, PRIMA DECLARAŢIE DUPĂ CE S-A CĂSĂTORIT. Iată CE SPUNE

Distribuie

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, deşi Andreea şi Tuncay nu şi-au ascuns vreodată intenţiile de a deveni soţ şi soţie. „Am luat în calcul această posibilitate, dar nu se va întâmpla mâine”, spunea Andreea într-un interviu. „Despre asta discutăm acasă. Negociem”, a adăgat, tot atunci, şi Tuncay.
Căsătoria celor doi s-a petrecut în mare discreţie, aşa cum este şi relaţialor, şi, tocmai de aceea, deşi mici scăpări de a se da de gol au existat, nimeni nu le-a luat în seamă. De exemplu, recent, Andreea a apărut în emisiunea ei purtând pe deget un inel care seamănă foarte mult cu o verighetă.
Mai mult, într-un interviu acordat ziare.com, la finalul anului 2013, când cei doi se presupune că erau deja soţ şi soţie, Andreea spunea: „Am renăscut”, făcând referire la viaţa ei în 2013:
„Învolburat, dar minunat în final. Am renăscut.”, a spus Andreea Marin despre anul care tocami s-a încheiat şi care, după un divorţ şi o perioadă în care a încercat să se regăsească pe sine, a reuşit şi, mai mult, a devenit o femeie împlinită alături de iubit ei, fizioterapeutul turc Tuncay.
 
 

Comentarii