Mergi direct la conținut »
Andreea Marin a renunțat la brunet. Fanii au fost cuceriți de schimbare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Marin a renunțat la brunet. Fanii au fost cuceriți de schimbare

Andreea Marin a renunțat la brunet, pentru doar câteva ore, timp în care a purtat o perucă șatenă. Fanii au fost cuceriți de schimbare. Mulți dintre aceștia i-au mărturisit că nuanța îi vine perfect.

De Livia Lixandru,

Andreea Marin a renunțat la brunet, după ce de curând a purtat o perucă blondă. Coafura i s-a potrivit de minune Andreei, iar multi dintre internauti au felicitat-o.

Andreea Marin a renunțat la brunet. Fanii au fost cuceriți de schimbare

Andreea Marin a renunțat la brunet și s-a făcut șatenă

„Întotdeauna o doamnă frumoasă și eleganță!”, „Frumoasă culoare are ținuta, dar si freza tinereasca! Ești minunată!”, „Drama mea, lasa-ti parul lung. Ești o zana! Te iubim!”, sunt cateva din mesajele primite de ea. De altfel, Andreea are un motiv trist pentru care poartă diferite peruci.

„Am ales să port perucă, în semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experiența cancerului și a pierderii podoabei capilare. Este important ca femeile care au rămas fără podoaba capilară în urma tratamentelor de chimioterapie să conștientizeze că există solutii pentru problemele lor, nu sunt singure si sunt frumoase”, a declarat recent Andreea Marin. Andreea Marin a apărut cu un look nou la Gala Unica, cu părul lung, deși cu o zi înainte era tunsă destul de scurt. Vedeta nu și-a pus extensii, ci a purtat o perucă. Potrivit propriilor mărturisiri, cea mai încântată de acest lucru a fost chiar fiica sa, Violeta.

 

Close
Închide
  Close