MENIU CAUTĂ

Andreea Marin rupe tăcerea despre cel de-al doilea copil, după ce a fost întrebată dacă este însărcinată

Distribuie

În ultima perioadă s-a spus că Andreea Marin ar fi însărcinată cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii de la Pro tv.

„M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. (spre a avea un copil) Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a spus Andreea Marin la PRO TV.

Andreea Marin, care este total schimbată la început de an, aceasta schimbându-și look-ul,  a vorbit şi despre felul în care se menţine în formă. ”Nu m-am mai urcat pe cantar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, a spus Andreea Marin „La Măruță”.

Andreea Marin este în continuare una dintre cele mai atrăgătoare vedete de la noi. Alimentația sănătoasă și orele petrecute în sala de sport au dat rezultate, iar fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. arată mai bine ca niciodată. Zâna a dezvăluit cum se menține în formă.

Citește și

OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

 

Citește mai multe despre adrian brancoveanu și Declarații pe Libertatea.

Comentarii