MENIU CAUTĂ

Andreea Marin şi Ramona Bădescu, afară din TVR

Distribuie

Andreea Marin şi Ramona Bădescu au fost considerate salvatoarele televiziunii publice. Pe vremea ”Surprizelor”, Andreea aducea audienţe- record postului şi s-a sperat că revenirea ei pe sticlă cu emisiunea ”Preţuieşte viaţa” va avea acelaşi efect. Dar rezultatele au fost sub aşteptări. Nici Ramona Bădescu nu a reuşit să adune prea mulţi români în faţa televizoarelor la emisiunea ei, ”Duminica în familie”. Aşa că, după un prim sezon nu prea bun, mai-marii TVR nu vor să le mai prelungească acestora contractele de colaborare. Asta chiar dacă Andreea susţine că emisiunea ei este în vacanţă şi că, odată cu intrarea noii grile de programe, ea va reveni pe sticlă.
Nu au acoperit cheltuielile
”Există contracte pe o perioadă determinată. După expirare, acestea nu vor fi prelungite”, a declarat, pentru Libertatea, o sursă din TVR. Unul dintre motivele despărţirii ar fi faptul că emisiunile nici măcar nu au reuşit să scoată investiţiile din reclamele aduse. În plus, se pare că Ramonei Bădescu i s-a spus să-şi schimbe stilul de prezentare, căci la români nu prinde modelul italian, cel cu care bruneta este familiarizată. Cum frumoasa Ramona nu s-a conformat, şefii ei au decis să încheie colaborarea.

Dă voce unei simpatice veveriţe roşcovane


Din decembrie, ”Preţuieşte viaţa” a intrat în vacanţă. Însă, în tot acest timp, Andreea Marin nu a stat degeaba. Vedeta şi-a împrumutat, pentru a doua oară, vocea unui personaj de desene animate. După ce a făcut pe curca, ”Zâna” a mai intrat în pielea unui animal. De data aceasta, a unei veveriţe. Din 24 ianuarie o puteţi auzi în cinematografe dându-i glas frumoasei roşcovane ”Andie” din ” The Nut Job: Goana după alune”, desenul animat în care Daniel Buzdugan va fi partenerul ei, interpretându-l pe veveriţoiul Surly.

Citește mai multe despre Andreea Marin și ramona badescu pe Libertatea.

Comentarii