MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2001 21:00

Andreea Marin va aparea intr-o reclama la masini

Distribuie

Andreea Marin are planuri mari dupa ce se va intoarce din aventura de pe Kilimanjaro. Unul dintre ele se refera la aparitia intr-o reclama la masini, un vis de-al ei mai vechi.
„Imi plac masinile si recunosc ca imi doresc sa fac reclama la masini. De altfel cred ca sunt o buna soferita. Chiar mi s-a spus acest lucru”, s-a confesat Andreea intr-un interviu acordat Mediafax.
Inainte de a aparea ideea cu Kilimanjaro, Andreea a primit o propunere pentru o reclama la o marca de masina, dar prefera sa nu dea prea multe amanunte deocamdata.
Andreei i se mai pare mai dificil sa apara intr-o reclama, decat sa faca un reportaj sau o emisiune in direct, pentru ca „repeti de multe ori ceea ce ai de facut. Pentru 30 de secunde muncesti zile intregi in conditii destul de grele. Am lucrat la temperaturi de peste 40 de grade, erau si multe lumini pe mine si imediat mi se uda fata. Da, e greu sa lucrezi pentru o reclama, dar e frumos. Si cand e un lucru bine facut ai o mare satisfactie”.
Vedeta televiziunii nationale a lucrat pana acum pentru doua campanii publicitare. „Si am refuzat sa ma implic in mai mult de atat. Imi doresc sa fac doar cate o campanie publicitara, nu vreau sa fac doua in paralel, pentru ca ar aparea o pro-blema de consistenta a imagi-nii. Nu mai transmiti cu aceeasi convingere nici un mesaj. Prefer, ca principiu de viata, sa fac doar un lucru, dar bine”.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii