Andreea Raicu iubește din nou, după cum a mărturisit la o emisiune de televiziune.

„Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea… Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a declarat Andreea Raicu, potrivit spynews.ro.

Vedeta a făcut și mărturisiri din trecutul său sentimental.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine…”, a afirmat vedeta, conform aceleiași surse.

Andreea Raicu a devenit cunoscută în 1995, la vârsta de 17 ani, după ce a câştigat locul I în cadrul ediţiei naţionale a competiţiei Elite Model Look, urmând ca apoi să îi fie oferit premiul „Best Elegance” la finala internaţională a aceleiaşi competiţii. Ca fotomodel, Andreea Raicu a colaborat în special cu Irina Schrotter şi cu Doina Levintza. Din punct de vedere al carierei în televiziune, vedeta a prezentat mai multe emisiuni, printre care „Reuniunea de clasă”, „Big Brother”, „Megastar” şi „Miss fata de la ţară”. De-a lungul anilor, Andreea Raicu a avut mai multe relații cu bărbați celebri, precum Tudor Chirilă, Cristi Chivu, Horia Tecău și alții.

Citeşte şi:

Andreea Raicu a împlinit 42 de ani. Mesajul transmis de vedetă

Andreea Raicu vrea să devină mamă. „Nu sunt însărcinată. Nu încă”

Din ce face bani Andreea Raicu după ce nu mai apare la TV

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase