Cu toate că niciuna dintre fete nu a mai luat parte la o lecție de pictură, ele au fost încântate să intre in atelierul pictorului și să îi asculte cu atenție primele explicații. Tablourile realizate de participanții la acest proiect vor fi expuse și vândute la finalul proiectului, banii fiind donați copiilor suferinzi.
“Eu am pictat-o pe Patricia, alături de violoncelul său, și am denumit tabloul -Aripile Patriciei. Când am fost invitate de către Bogdan, mi-a fost teamă că nu mă voi descurca. După ce am intrat în atelierul lui și am văzut tablourile pictate de celelalte vedete implicate în proiect, m-am descurajat de tot. N-am mai încercat să pictez din liceu, dar cu ajutorul unui profesor așa răbdător am reușit să prind curaj. A fost o seară de neuitat, mi-am redescoperit pasiunea pentru pictura și m-am hotărât ca, atunci când Bogdan va termina acest proiect, să continui lecțiile de pictură cu el” a declarat Andreea Runceanu.
„Sunt o iubitoare și o consumatoare de artă. Încă de mică am căutat să îmi dezvolt imaginația, creativitatea, bunul gust și îndemânarea făcând dintr-un lucru simplu ceva sofisticat și personalizat. Am făcut de toate: am compus piese, am fotografiat, am pictat, am croit haine sau le-am modificat. Am fost foarte încântată de ideea acestui proiect și am acceptat cu plăcere. Bogdan ne-a împărțit câteva culori pe paletă și ne-a ajutat cu un cărbune să ne schităm fiecare începutul picturii. Lucruri noi pentru mine, până atunci eram obișnuită cu toate culorile gata preparate… A fost o experiență pe care aș repeta-o și pe care o recomand tuturor. Este distractiv și relaxant.”
La proiectul umanitar al pictorului Bogdan Mihai Radu, au mai participat: Catinca Roman, Bianca Ioniță, Stephan Pelger, Adi Nartea și Adi Popescu.

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 3 iulie 2020. Berbecii caută cel mai bun răspuns la provocările care apar astăzi
HOROSCOP
Horoscop 3 iulie 2020. Berbecii caută cel mai bun răspuns la provocările care apar astăzi
RECOMANDĂRI