MENIU CAUTĂ
08 Iun. 2016 09:21 , de Miruna Darcovici

Andreea Tonciu a născut. Fetița ei a primit nota 10 la naștere

Distribuie

Momentul mult așteptat a sosit. Andreea Tonciu a născut miercuri dimineață, prin cezariană.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au ajuns la spital dis-de-dimineață. Momentul nașterii a venit mai devreme, având în vedere că perioada în care ar fi trebuit să nască era 12-20 iunie. Andreea și Daniel au devenit părinii unei fetițe, pe nume Rebeca Ana-Maria. Micuța a venit pe lume la ora 9.07, are 3,2 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Ultima săptămână de sarcină a fost una extrem de grea pentru Andreea Tonciu. Bruneta a stat numai în pat, la sfaturile medicului, pentru a nu exista probleme. Fosta asistentă tv a făcut dezvăluiri emoționante, de curând, precizând de ce nu poate naște natural, deși și-ar fi dorit asta.

Mai are două luni până va naşte, dar Andreea Tonciu are probleme cu sarcina! „Trebuie să stau mult în pat”

”Îmi este frică! Trebuie să stau mai mult timp la pat. Toată săptămâna am stat în pat. Mama mea mi-a făcut cadou o maşină. Toată familia a contribuit la acest cadou. Eu şi tatăl ei vorbim în fiecare zi cu fetiţa noastră. Pregătirile sunt aproape gata, acum aşteptăm să vină Rebecca. Hăinuţele ei sunt la locul lor. Chiar dacă mi-aş dori să nasc natural nu pot, căci am probleme cu vedere”, declarat Andreea Tonciu, la Antena 1.

Andreea Tonciu , la un pas să nască prematur! Vedeta are probleme cu sarcina! ”Mi-au pus perfuzii”

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi s-au căsătorit civil la începutul lunii februarie și și-au dorit extrem de mult să devină părinți. De altfel, peterecerea celor doi a avut loc când bruneta era deja însărcinată, iar burtica devenise vizibilă.

EXCLUSIV/ Cununie cu avertisment! Tonciu și soțul ei nu au ținut cont de interdicțiile impuse la Casa de Căsătorii și acum riscă o amendă

VIDEO EXCLUSIV/ Imagini nemaivăzute de la cununia Andreei Tonciu! Reacția brunetei la pronunțarea căsniciei e unică!

Andreea Tonciu, SUPER SEXY, la petrecere. Ce rochie scurtă a purtat | FOTO

Sânziana Buruiană și-a arătat sânii în toată splendoarea la cununia civilă a Andreei Tonciu | FOTO

Comentarii