MENIU CAUTĂ
17 Ian. 2018 10:57

Andreea Tonciu a fost la un pas de divorț? Cine a dat-o de gol

Distribuie

Andreea Tonciu a avut probleme în mariajul cu Daniel Niculescu. Dezvăluirea a cfost făcută la o emisiune de televiziune.

În luna septembrie a anului 2016, Andreea Tonciu se căsătorea cu Daniel Niculescu, cel împreună cu care are o fetiță.

După căsătorie, Andreea Tonciu nu a mai apărut la emisiuni de televiziune așa cum o făcea pe vremea când era singură, se pare la dorința celui care i-a devenit partener de viață.

Între Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au existat probleme și se pare că au fost chiar la un pas de separare, după cum a dat-o de gol pe brunetă prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, în emisiunea căreia a fost invitată.

„Avea lacrimi în ochi. N-am vrut să spun până acum, nu voiam să fii vulnerabilă, Andreea. Mă așteptam să aflu că divorțați în fiecare zi. Acum ești bine, acum ești fericită?”, a dezvăluit Teo Trandafir.

  „Da, acum sunt fericită! Am stat de vorbă cu el și m-am impus. Până la urmă el așa mă cunoscuse pe mine (n.r. la TV). Nu mă mai lasă să fac ce făceam înainte și ce îmi plăcea să fac. Soțul e lângă mine. Face ce spun eu. Înainte nu făcea, dar din 2018 face ce spun eu.

Am vrut să ne mutăm, deși îmi era foarte bine la mama, mă ajută mult. Dar am vrut să văd cum e să stăm doar noi trei. Ne-am mutat chiar vizavi de mama. Nu am făcut împrumut la bancă, aveam banii pentru casă. Mi-am impus ca până de Sărbători să mă mut. E o casă ok, decentă, cu trei camere.

 Domnișoara doarme cu mami în pat, nu îi place să stea singură într-o cameră. Nici pătuțul cumpărat pentru ea nu l-a folosit niciodată, a rămas la mama”, a spus Andreea Tonciu.


Citește și: VIDEO | Răbdare și tutun (la propriu)! Am călătorit cu 'trenul fantomă' din București, între Gara de Nord și Gara de Est


 

Comentarii