MENIU CAUTĂ

Andreea Tonciu și Anamaria Prodan au făcut furori în Dubai. Cum s-au pozat cele două

Distribuie

Andreea Tonciu și Anamaria Prodan se află zilele acestea în Dubai, alături de soții lor. Bruneta a postat pe contul de socializare imagini în care apare alături de nașa ei, dar și de soț, Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu s-a făcut fată de casă. A renunțat la aparițiile provocatoare și își concentrează atenția doar asupra vieții de familie.

Andreea Tonciu și Anamaria Prodan au făcut furori în Dubai. Cum s-au pozat cele două

Andreea Tonciu și Anamaria Prodanse înțeleg de minune

De altfel, de când s-a căsătorit cu Daniel Niculescu, Andreea este văzută tot mai de în preajma nașei Anamaria Prodan, cele două petrecând timpul liber și vacanțele împreună. De data asta, Tonciu a atras atenția tuturor după ce a apărut pe Facebook cu ochelari de vedere, accesoriu ce o face de nerecunoscut.

Andreea Tonciu este, de un an de zile o femeie așezată la casa ei. În septembrie anul trecut, bruneta s-a căsătorit cu Daniel Niculescu, cel care  i-a interzis să mai iasă la la TV. Cei doi, care au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, au împreună o fetiță.

Citește și


A lăsat viața de vedetă, pentru radio. Cum trăiește acum muzica Bogdan Pavlică, fostul „backing vocal” al lui Ștefan Bănică jr.


 

Citește mai multe despre Andreea Tonciu și Dubai pe Libertatea.

Comentarii