Mergi direct la conținut »
Andrei Duban va deveni tătic. Graţiela e gravidă în luna a doua!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andrei Duban va deveni tătic. Graţiela e gravidă în luna a doua!

Întrebaţi dacă proaspăt-însurăţeii vor deveni părinţi, aşa cum s-a zvonit de curând, Andrei Duban a răspuns, în primă instanţă că nu ştiu dacă vor avea un copil.
Mădălin Ionescu a tot insistat cu întrebările legate de presupusa sarcină, însă cuplul a glumit în continuare, dar până la urmă Duban a afirmat că Graţiela este însărcinată în luna a doua, potrivit emisiunii Drept la Ţintă, de la Kanal D.
Mai mult, Andrei Duban a povestit că şi mama lui a aflat din ziare că Graţiela este însărcinată, dar nici ei nu i-a confirmat din prima, sperând să-i poată anunţa pe toţi atunci când sarcina va trece de luna a treia.

I-a răspuns Oanei Zăvoranu

Deşi Zăvo l-a desfiinţat pe Andrei Duban şi a spus despre el că s-a chinuit să fie în preajma ei, actorul a afirmat că Oana oricum îi va rămâne o amică dragă şi înţelege că acum are câteva probleme supărătoare şi din acest motiv face astfel de afirmaţii. De asemenea, a spus că el a rămas prieten şi cu Pepe, dar nu vrea să aleagă dintre ei doi, ci ar vrea să îşi păstreze relaţiile de prietenie cu amândoi.

Close
Închide
  Close