Mergi direct la conținut »
Andrei Duban va deveni tătic. Graţiela e gravidă în luna a doua!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andrei Duban va deveni tătic. Graţiela e gravidă în luna a doua!

Andrei Duban va deveni tătic. Graţiela e gravidă în luna a doua!

Întrebaţi dacă proaspăt-însurăţeii vor deveni părinţi, aşa cum s-a zvonit de curând, Andrei Duban a răspuns, în primă instanţă că nu ştiu dacă vor avea un copil.
Mădălin Ionescu a tot insistat cu întrebările legate de presupusa sarcină, însă cuplul a glumit în continuare, dar până la urmă Duban a afirmat că Graţiela este însărcinată în luna a doua, potrivit emisiunii Drept la Ţintă, de la Kanal D.
Mai mult, Andrei Duban a povestit că şi mama lui a aflat din ziare că Graţiela este însărcinată, dar nici ei nu i-a confirmat din prima, sperând să-i poată anunţa pe toţi atunci când sarcina va trece de luna a treia.

I-a răspuns Oanei Zăvoranu

Deşi Zăvo l-a desfiinţat pe Andrei Duban şi a spus despre el că s-a chinuit să fie în preajma ei, actorul a afirmat că Oana oricum îi va rămâne o amică dragă şi înţelege că acum are câteva probleme supărătoare şi din acest motiv face astfel de afirmaţii. De asemenea, a spus că el a rămas prieten şi cu Pepe, dar nu vrea să aleagă dintre ei doi, ci ar vrea să îşi păstreze relaţiile de prietenie cu amândoi.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close