Mergi direct la conținut »
Andrei feat Kamara  lanseaza single-ul “What You Want” / VIDEO

Andrei si Kamara de la AlbNegru lanseaza azi un nou single. Piesa se numeste “What You Want” si este compusa de baietii de la Deepside Deejays, in studiourile Metropolitan Records.  Andrei si Kamara sunt prieteni vechi de-ai lor si au mai colaborat si la inceputuri, cand s-au lansat ca trupa. Acesta este al 17-lea single pe care cei doi artisti il lanseaza impreuna.

De ce Andrei feat Kamara? Ne lamureste imediat Kamara: “Noua noastra piesa este in limba engleza si franceza si ne-am gandit ca AlbNegru nu e de impact pentru cei de afara si atunci am decis sa punem numele noastre direct, pentru a fi mai accesibili peste hotare. In tara suntem cunoscuti asa ca nu e o problema! “What You Want” este o piesa de dragoste, pozitiva, care merge in orice sezon. Textul piesei este scris de mine si de Kim, sotia mea. Ne-au inspirat pur si simplu intamplarile din viata de zi cu zi. Am scris intotdeauna ce am simtit!”, a declarat Kamara.

Deepside Deejays este un proiect românesc de muzică Dance și EDM, înființat în anul 2008. Formația are în componență doi artiști, Victor de la Pena și Dave Pryce. Primul hit a fost piesa Beautiful Days, care s-a bucurat de un succes enorm atât în țară, cât și în străinatate.

Close
Închide
  Close