Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Andrei și Karina de la Survivor s-au sărutat pasional în fața camerelor. Cei doi nu și-au mai ascuns sentimentele

Andrei și Karina de la Survivor s-au sărutat pasional în fața camerelor. Cei doi nu și-au mai ascuns sentimentele

Andrei și Karina de la Survivor s-au apropiat mult în ultima perioadă, iar cei doi au decis să nu se mai ascundă și să își dea frâu liber sentimentelor. Așa că, în ediția de duminică seara, aceștia s-au sărutat pasional în fața camerelor de filmat. Ei fac parte din echipa Războinicilor.

De Livia Lixandru,

Un sărut pasional a fost surprins pe camere la Survivor, iar protagoniștii sunt chiar Andrei și Karina din echipa Războinicilor.

În ediția din această seară, Andrei îi va pregăti o surpriză Karinei, iar situația va fi total neașteptată, potrivit Wowbiz.ro. Andrei și Karina de la Survivor au avut parte de un sărut pasional în Republica Dominicană.

Elena Karina Fetica are 24 de ani și este din Craiova. A venit la Survivor să demonstreze că poate face față oricărei provocări. „Particip la ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred ca am atuurile necesare pentru a supraviețui”, a declarat Karina de la Surivor la începutul concursului.

Andrei Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, este profesor de canto și a venit la Survivor să trăiască o experiență de neuitat. Concurentul nici nu-și imagina că tot aici se va și îndrăgosti.

„Particip la Survivor ca să trăiesc cea mai tare experiență din viața mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepășesc, vreau sa învăț si să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depașesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!”, a spus Andrei Ciobanu.

Close
Închide
  Close