Mergi direct la conținut »
Aniversarea a 55 de ani de la înființarea trupei Phoenix - Concert acustic și expoziție cu fotografii nepublicate din arhiva lui Nicu Covaci
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Aniversarea a 55 de ani de la înființarea trupei Phoenix - Concert acustic și expoziție cu fotografii nepublicate din arhiva lui Nicu Covaci

Aniversarea a 55 de ani de la înființarea trupei Phoenix – Concert acustic și expoziție cu fotografii nepublicate din arhiva lui Nicu Covaci

Aniversarea a 55 de ani de la înființarea trupei Phoenix. Un concert acustic și o expoziție cu fotografii nepublicate din arhiva lui Nicu Covaci vor marca 55 de ani de la fondarea trupei Phoenix, informează un comunicat transmis Agerpres.

Concertul „Phoenix Unplugged” va avea loc marți, 12 septembrie, la Berăria H din Capitală și va cuprinde piese legendare, într-o interpretare inedită, alături de invitați surpriză care vor participa cu instrumente atipice muzicii Phoenix.

Ulterior acestui eveniment, hotelul Caro din București va fi gazda unei expoziții foto inedite în cadrul căreia vor putea fi văzute în premieră zeci de fotografii nepublicate ale momentelor cheie din istoria formației Phoenix, extrase din arhiva personală a lui Nicu Covaci.

Expoziția va fi deschisă publicului începând cu 22 septembrie și va cuprinde și câteva dintre tablourile realizate de Nicu Covaci, în copie. Câteva dintre fotografii vor putea fi văzute și la concertul de marți.

Evenimentul pregătește lansarea unui volum de fotografii din istoria Phoenix, cu materiale din arhivele personale ale membrilor formației, ale fanilor colecționari sau fotografilor care au documentat evenimente Phoenix de-a lungul celor 55 de ani de carieră. Volumul va cuprinde, și el, fotografii nepublicate până în prezent.


CITEȘTE ȘI… Situația Liceului romano-catolic din Târgu Mureș produce noi tensiuni între Ungaria și România


 

Close
Închide
  Close