MENIU CAUTĂ

Anna Lesko, topless. Artista e total lipsită de inhibiții

Distribuie

Cântăreața Anna Lesko a renunțat la haine și s-a afișat într-o ipostază incendiară, în sânii goi.

Anna Lesko știe cum să-și incite fanii de pe rețelele de socializare. Artista a publicat, pe contul ei de Facebook, o fotografie în care apare topless. Vedeta își acoperă sânii cu mâinile.

Provocatoarea imagine a stârnit vii reacții din partea internauților.

„Șefa:)”, este mesajul cu care cântăreața a însoțit fotografia.

„Actriță porno”, „N-am nimic cu nimeni, dar nu-i chiar ok pe FB, să vadă toată lumea”, „Cea mai tare femeie”, ” Splendidă, extraordinar de frumoasă, gingașă, finuță, dulce, inteligentă… Ce mai, Anna Lesko un vis!!!”, „Ești șefa tuturor”, „De cățiva ani era cântăreață, nu?”, „Unică ș inimitabilă”, „Șefa e șefă și în pielea goală”, „Disperată după publicitate”, „Disperare… Alege să pozezi pentru o revistă, garantat se va vinde”, i-au transmis cei care o urmăresc în mediul virtual.

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

Citește și: OPINIE | „Naționala de fățărnicie a României”. PAH, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef al Parchetului European

Citește mai multe despre Anna Lesko pe Libertatea.

Comentarii