MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 09:29

Antena 1 amână lansarea show-ului „Ultimul trib”. Premiera fusese anunțată pentru 6 septembrie

Distribuie

Antena 1 amână lansarea show-ului "Ultimul trib". Premiera fusese anunțată pentru 6 septembrie. Potrivit Paginademedia.ro, săptămâna viitoare Ultimul trib nu va fi în grila Antenei 1, fiind înlocuit cu filme.

Ultimul trib (adaptarea titlului internațional Nomade) este un format bazat pe probe fizice, în trendul lansat la începutul anului de Exatlon (Kanal D), trend care a mei generat un show de competiție sportivă: Ninja Warrior (care începe duminică, 9 septembrie, pe Pro TV).

Potrivit unor surse apropiate producției Ultimul trib, amânarea premierei nu ține de suprapunerea cu Exatlon, ci de volumul mare de imagini brute filmate în Madagascar, care trebuie montate.

Tribul sportivilor din Madagascar este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Citește mai multe despre antena 1 și Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii