MENIU CAUTĂ

Antonia a fost transformată într-un personaj din „Game of Thrones”. Ce i-a spus Maticiuc atunci când a văzut-o

Distribuie

Antonia este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu ezită să arate acest lucru, atunci când are ocazia. Îmbrăcată într-un body alb, mulat, iubita lui Alex Velea a încins atmosfera în mediual virtual.

Artista a fost transformată într-un personaj celebru din serialul Game of Thrones, Daenerys și  s-a lăsat fotografiată în bucătărie, într-o ipostază provocatoare.

Peruca de culoare blond platinat a fost piesa de rezistență, Antonia primind mesaje din partea colegilor de breaslă. „Jur ca am zis ca ești mama la dragoni! Și așa începe finalu’ acu’…”, i-a scris Codin Maticiuc.  „Khaleesi, tu ești? ❤️”, i-a scris și Mira. „Au, au , auuuuu inimaaa !!!! Pffff??”,  a comentat Misha. „Uuuuuhuuuuuu!!! ❤️?????”, i-a transmis și cântăreața Raluka.

În urma speculațiilor care s-au făcut de-alungul timpului despre viața ei personală, Antonia a decis recent să spună lucrurilor pe nume. Artista s-a declarat revoltată după ce oamenii au acuzat-o că nu vrea să aibă grijă de fetița ei, care în prezent locuiește în Italia cu fostul soț, Vicenzo Castellano.

Citește și

VIDEO INTERVIU / Dacian Cioloș: „Membrii Guvernului nu gândesc cu mintea lor”. Ce își reproșează din perioada în care a fost premier și cum caracterizează mandatul lui Dăncilă

 

Citește mai multe despre Antonia pe Libertatea.

Comentarii