Mergi direct la conținut »
Antonia, îmbrăcată în hainele lui Alex Velea. Cum a apărut artista în fața tuturor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia, îmbrăcată în hainele lui Alex Velea. Cum a apărut artista în fața tuturor

Antonia, îmbrăcată în hainele lui Alex Velea. Cum a apărut artista în fața tuturor

Antonia, îmbrăcată în hainele lui Alex Velea. Artista a postat o imagine pe contul de socializare și le-a mărturisit fanilor că îi place să poarte îmbrăcămintea iubitului ei.

De Livia Lixandru,

Antonia a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată cu treningul portocaliu al lui Velea. Aceasta a și scris și un mesaj în dreptul imaginii.

Antonia, îmbrăcată în hainele lui Alex Velea. Cum a apărut artista în fața tuturor

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

„Îmi place să port hainele bărbatului meu,” a scris Antonia „Ești superbă ca întotdeauna,”Cel mai frumos om pe care l-am văzut vreodată!” au fost două dintre mesajele fanilor. La sfârșitul anului trecut, Antonia a vorbit despre relația cu fostul soț.

„Nu mi-a fost frică să mă arunc, pentru că mi-am dorit o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta, pe care mi-o doream şi nu o priveam. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Nu am căutat. Oricum, primul gând după ce te desparţi este să aştepţi. A fost ceva frumos pentru că a venit natural pentru unii a fost ceva brusc pentru că s-a întâmplat cu vreo două sau trei luni după ce m-am despărţit. La mine se dusese acel ceva, am fost foarte rănită şi, pur şi simplu, a fost bine venită această dragoste”, a spus Antonia, pentru emisiunea „Xtra Night Show”, difuzată la Antena 1

Citește și

Autostrada „România” | Milioane de euro pentru „hârtii” care expiră

Nașul lui Daniel Prodan, trimis în judecată. Didi îi lăsase cu limbă de moarte să-i ajute familia

 

Close
Închide
  Close