Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Antonia nu are voie să mai conducă. “Trebuie să fac școala din nou”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Antonia nu are voie să mai conducă. “Trebuie să fac școala din nou”

VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Antonia nu are voie să mai conducă. “Trebuie să fac școala din nou”

Antonia nu mai are voie să conducă. Artista și-a luat carnetul la 16 ani, în Statele Unite, dar nu s-a mai urcat la volan de multă vreme și și-a pierdut îndemânarea. Iar acesta nu-i singurul lucru care o împiedică acum să șofeze.

De Ana Maria Păsat,

Prezentă la evenimentul de lansare a Excelllence Car, noul dealer Volvo din Romania, iubita lui Alex Velea a mărturisit că-i place tare mult să conducă. Preferă mașinilie spațioase, doar că, de ani buni, ea nu s-a mai urcat la volan. Motivul pentru care nu are voie să mai conducă are legătură cu faptul că nu și-a schimbat carnetul obținut peste Ocean.

“Mi-am luat carnetul de la 16 ani, în America. Am venit în România, am vrut să-mi schimb carnetul, nu a funcționat. Nu am voie să conduc”, a declarat ea pentru Libertatea.

Cântăreața și jurata TV trebuie să facă din nou școala de șoferi, dat fiind faptul că, potrivit propriilor mărturisiri, nu știe să conducă mașini cu schimbător manual, ci doar cu schimbător automat. În perioada în care a fost șoferiță, ea și-a trecut în cont și două accidente, dar, din fericire, fără urmări grave.

“Trebuie să fac din nou școala. Eu nu știu să conduc manual, trebuie să învăț. De când m-am întors din State, nu am mai condus. Am făcut două accidente, dar nu din cauza mea”, a mai spus ea.

Procesul de paternitate al lui Velea încă nu s-a terminat

Antonia, care în prezent luptă să-și aducă și fiica în România, a mai spus, printre altele, că în ciuda faptului că instanța a dat o decizie definitivă prin care Alex Velea este recunoscut ca tatăl natural al celor doi fii ai săi, procesul de paternitate deschis de elîncă nu s-a încheiat. Din acest motiv, cântărețul nu și-a putut trece încă numele în actele băieților lui…

“Nu mai este nicio înfățișare. Dar mai trebuie duse ceva hârtii”, ne-a explicat cântăreața.


DOCUMENT/ Mitingul PSD din 9 iunie. Circulare trimise în toate judeţele – lanterne, autocolante în piept şi imnul pe foaie. Manifestanţii vor avea mâncarea asigurată de PSD

Close
Închide
  Close