MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

Antonia și Velea, vacanță cu copiii, în deșert!

Distribuie

Antonia și Alex Velea și au făcut timp să fugă pentru câteva zile din țară, dar nu singuri, ci alături de cei doi copii, foarte dragi lor.

Antonia și Alex Velea se bucură împreună de o minivacanță departe din țară, tocmai la Dubai. Surpriză însă! Cei doi sunt însoțiți de Mario și Lino, cei doi băieți ”adoptați” mai întâi de Velea, apoi și de partenera sa.

antonia

Dat fiind faptul că încă este prea mic, Dominic, fiul celor doi artiști, care a împlinit un an la sfârșitul lunii decembrie, a rămas acasă, împreună cu părinții artistului. Maya, fiica Antoniei din relația cu încă soțul său, Vincenzo Castellano, de care nu este divorțată oficial, nu a putut nici ea fi prezentă, ea fiind după cum se știe, la Napoli, cu familia tatălui său.

antonia Hey you!

Cu această ocazie, Antonia și Velea și-au reînnoit jurămintele de iubire, s-au fotografiat în deșert, și au făcut inimi în nisip. Vacanța lor se va termina însă peste doar câteva zile, întrucât cei doi trebuie să se întoarcă în țară, întrucât au de onorat mai multe concerte.

 

Citește mai multe despre velea pe Libertatea.

Comentarii