SCHIMBĂRI ŞI LA KANAL D. TEO ŞI MĂRUŢĂ, BĂTAIE PE AUDIENŢĂ

Nu doar ProTV a luat decizia de a veni cu noutăţi în grila de toamnă. Se pare, de altfel, că echipa MediaPro a fost inspirată de cei de la Kanal D atunci când au luat decizia de a schimba titlul consacrat al emisiunii lui Măruţă. Însă, dacă aici este vorba de schimbare de profil şi denumire, la Kanal D şefii au decis să opereze la partea de vedete.
Astfel, anunţată cu surle şi trâmbiţe, din această toamnă, la postul deţinut de  DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA Teo Trandafir va prezenta „Teo Show”. Producţia care a împrumutat numele de la vedetă va începe cu o săptămână mai târziu decât cea de la ProTV, care, de altfel, îi va fi concurentă. Atât „LA MĂRUŢĂ”, cât şi „Teo Show” se vor bate pe audienţa pe acelaşi tronson orar.

ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE

O altă revenire în televiziune, de data aceasta una prevăzută, este cea Gabrielei Cristea. După divorţul cu scandal de Marcel Toader, ei i-au crescut atât cota, cât şi popularitatea, aşa că şefii de la Kanal D au cooptat-o pentru a prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”, înlăturând-o astfel pe Viorica din Clejani.
De data aceasta, vedeta a negociat la sânge. „Formatul emisiunii «Te vreau lângă mine», se va schimba cel puţin în proporţie de 50%. Vom avea un alt decor, partea editorială se va modifica fundamental şi, bineînţeles, amprenta mea va oferi o altă nota emisiunii”, a declarat, pentru protvmagazin.ro, Gabriela Cristea, decisă parcă să şteargă orice amintire a predecesoarelor sale, Viorica din Clejani şi Niculina Stoican.

Urmărește-ne pe Google News