Mergi direct la conținut »
Anunțul cu care Codin Maticiuc și-a uimit fanii. "M-am culcat cu Mădălina Ghenea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anunțul cu care Codin Maticiuc și-a uimit fanii. "M-am culcat cu Mădălina Ghenea"

Anunțul cu care Codin Maticiuc și-a uimit fanii. „M-am culcat cu Mădălina Ghenea”

Codin Maticiuc a făcut o declarație pe internet care i-a uluit pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

De Dana Aramă,

Codin Maticiuc șochează. El a postat, pe contul său de Facebook un text care începe astfel: „M-am culcat cu Mădălina Ghenea”.

Titlul este uluitor, însă este vorba doar despre o lenjerie de pat pe care Codin Maticiuc a primit-o de la prietenii săi și pe care este inscripționat numele Mădălinei Ghenea, cea care are o relație cu suișuri și coborâșuri cu Matei Stratan.


„M-am culcat cu Mădălina Ghenea.
 
 Aseară. Mi-au făcut băietii ăstia de la M……. niște așternuturi. Oamenii m-au întrebat: “Ce scriem pe ele? Vrei inițialele tale?” Le-am spus: “Scrieti ce vreți, doar să nu-mi puneți numele meu că nu-mi place.”

Surpriză! Mi-au venit brodate cu numele femeii. Singura variantă s-o bag în pat. Aia e. Mă mulțumesc cu ce pot”, a spus Codin Maticiuc în textul despre Mădălina Ghenea, care a devenit mămica unei fetițe în luna aprilie a anului trecut.


Citește și: Halep a semnat deja cu Nike! Suma pe care noul sponsor al Simonei o plătește fostului lider din tenis


 

Close
Închide
  Close