Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Băiețelul Simonei Gherghe împlinește 6 luni. Anunțul vedetei: ”Mi se pare un eveniment important. Începem diversificarea”

Băiețelul Simonei Gherghe împlinește 6 luni. Anunțul vedetei: ”Mi se pare un eveniment important. Începem diversificarea”

Simona Gherghe a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le vorbește fanilor despre un eveniment important din familia ei. Băiețelul vedetei, Vlad, împlinește 6 luni și trece printr-o schimbare majoră.

De Livia Lixandru,

”Mi se pare un eveniment important. Mâine, pe 9, Vlăduț face șase luni, așa că începem diversificarea! Acum mă duc să cumpăr aparatul acela minune pe care l-am folosit și la Ana, care prepară legumele la abur.

Începem! Ce s-a schimbat față de acum doi ani, ei bine, sunt mult mai relaxată! N-o să mai aștept câte trei zile pentru fiecare legumă pe care o introduc. Nu cred că vor fi probleme. Și cred că o să fie un mare mâncăcios! Îl văd cum se uită la noi când mâncăm”, a spus Simona Gherghe, potrivit Spynews.

Se desparte cu greu de cei doi copii

Prioritățile s-au schimbat pentru Simona Gherghe după ce a născut al doilea copil și, chiar dacă a anunțat că va reveni în platoul emisiunii “Acces Direct”, întârzie să facă asta.

Pare că Simonei îi vine foarte greu să se despartă de micul Vlad Ioan și de sora lui mai mare, Ana, chiar și pentru câteva ore.

Vedeta Antenei 1, care a împlinit 42 de ani acum câteva zile, își mai ține o vreme în șah fanii, cântărind pe îndelete dacă să revină sau nu pe sticlă și când să facă asta…

Close
Închide
  Close