Mergi direct la conținut »
Eveniment cu mici, bere și muzică populară în centrul New York-ului, pe Broadway! Artiștii noștri fac show la Romania Day
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Eveniment cu mici, bere și muzică populară în centrul New York-ului, pe Broadway! Artiștii noștri fac show la Romania Day

Artiștii români fac spectacol pe Broadway la Ziua României . Peste două săptămâni, în centrul New York-ului, pe celebrul bulevard, ce va fi parțial închis, se va desfășura un festival de anvergură intitulat Romania Day, cu mici, bere românească și muzică populară din țara noastră.

De Florian Gheorghe,

Pe 20 mai va avea loc pe Broadway cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Ziua României – Romania Day. Organizatorii așteaptă un număr record de vizitatori, circa 30.000, participanți din întreaga lume, care vor avea șansa să danseze pe muzica artiștilor români și să guste un mic autentic. Spectacolul cultural, muzical și gastronomic de stradă, adresat în special vorbitorilor de limba română, este legat de aniversarea Centenarului României. Este o ediție specială a manifestării, care va avea invitați peste 100 de anteprenori și demnitari români. 300 de standuri vor oferi mâncăruri tradiționale, cărți, opere de artă, întâlniri cu furnizori și servicii,. Vor fi acolo și reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române.

 

Artiștii români fac spectacol pe Broadway, la festivalul dedicat României

La evenimentul organizat de Ștefan Minovici vor fi prezenți congresmani americani și reprezentanți ai primăriei New York-ului.

Printre artiștii care vor urca pe scenă la ediția din acest an se numără solistul de origine română George Rotaru, cunoscuta interpretă de muzică populară Valeria Arnăutu, Viorica Elena Onuț, Mihaela Apostol și ansamblurile de dansuri populare “Doinița” și “Banatul”.


FOTO EXCLUSIV/ Teatrul Național București deschide amfiteatrul de pe acoperiș, în aer liber!

Close
Închide
  Close