Mergi direct la conținut »
Asta da surpriză! Află cu cine a mers la teatru Gabriel Cotabiță! Nu-i vorba de viitoarea sa soție
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Asta da surpriză! Află cu cine a mers la teatru Gabriel Cotabiță! Nu-i vorba de viitoarea sa soție

Asta da surpriză! Află cu cine a mers la teatru Gabriel Cotabiță! Nu-i vorba de viitoarea sa soție

Gabriel Cotabiță și-a dorit să vizioneze o piesă de teatru în care au jucat și Claudiu Bleonț și Mihai Călin și a fost însoțit și de o persoană... surpriză.

De Ana Maria Păsat,

De când și-a revenit după ce a stat în comă aproximativ o lună de zile, Gabriel Cotabiță și-a reluat activitățile cotidiene. Artistul și-a făcut o obișnuință în a viziona filme, la cinematograf, iar week-end-ul trecut a mers într-un mall din capitală, la o piesă de teatru. Cotabiță nu a fost singur, ci însoțit de Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza.

”Weekend-ul trecut m-am gândit să schimb un pic „tradiția” și în loc să merg la film, am mers la teatru. Am acceptat cu mare placere invitația prietenului meu Andrei Boncea și am fost să văd în mall Băneasa piesa de teatru „Prenumele”.

 

gabriel_cotabita.JPG

A fost o încâtare! M-am bucurat să-i văd într-o formî de zile mari pe Claudiu Bleonț, Mirela Oprișor și Mihai Călin și să îi descopăr pe Leonid Doni și pe Raluca Aprodu într-o comedie franceză, spumoasă și plină de replici istețe. O comedie în care întâlnim situații din viața noastră, cu bune dar și cu rele. O comedie din care avem chiar și ceva de învățat!
Mi-a plăcut! Am plecat din Băneasa cu un zambet și o stare de bine și m-am bucurat pentru că am văzut sala plină! Plină de tineri care au ales să vină la teatru, să vadă artiștii români și să îi aplaude în picioare la final! Din tot sufletul, felicitări echipei! Deși în viitorul apropiat sunt extrem de ocupat o să îmi găsesc timp să merg și la alte piese de teatru pentru că avem artiști buni, avem regizori buni, avem echipe întregi ce realizează spectacol în adevăratul sens al cuvântului!”, a postat Gabriel Cotabiță.

 

Close
Închide
  Close